USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині відкрили новий пункт виготовлення закордонних паспортів

18 Серпня 2015 10:45
Новий пункт виготовлення закордонних паспортів відкрили на базі Маневицького районного сектору ДМС України у Волинській області. Про це повідомляє прес-служба відомства.

17 серпня 2015року розпочала роботу станція з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон на базі Маневицького районного сектору ДМС України у Волинській області .

Розширення мережі робочих місць з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон є одним з важливих кроків на шляху до децентралізації. Адже відповідно до змін, внесених до бюджетного кодексу України щодо реформи міжбюджетних відносин, плата за адміністративні послуги та держмито включаються до складу доходів загального фонду місцевих бюджетів. Таким чином, більшість коштів, які зароблятиме районний сектор міграційної служби при оформленні закордонних паспортів, слугуватимуть потребам місцевої громади.

Тепер жителям Маневицького, Любешівського, Камінь-Каширського районів буде зручніше їздити за закордонним паспортом до Маневич, аніж до обласного центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Авдій Показати IP 18 Серпня 2015 11:58
Ну таки УРА !!
123 Показати IP 18 Серпня 2015 15:26
Ну тепер Рейкін озолотиться
Оля Показати IP 18 Серпня 2015 15:27
Ура дісно,ура.Вся полішучня вже буде за бугром,вона і так все життя на заробітках,як цигани волочаться по світах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus