USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині відкрили ще дві поліцейські станції

27 Квітня 2018 13:24
У селі Смідин Старовижівського району та селищі Заболоття Ратнівського району 26 квітня розпочали роботу поліцейські станції. Вони обслуговуватимуть понад 16 тис. жителів, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Поліцейські станції обладнанні комп’ютерною технікою, доступом до мережі Інтернет. До території обслуговування поліцейської станції в селі Смідин відносять сім населених пунктів, де мешкає майже чотири тисячі жителів.

Станція в селищі Заболоття обслуговуватиме понад 12 тис. жителів чотирьох населених пунктів.

В урочистостях з нагоди відкриття нових поліцейських станцій взяли участь заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в області Валерій Чоботан, начальник Старовижівського відділення поліції Микола Карпук, заступник начальника Ратнівського відділу поліції Олександр Тарасюк, а також голови Заболотської ОТГ Валерій Свіржевський і Смідинської ОТГ Оксана Піцик
.

Нагадаємо, що поліцейські станції уже працюють у місті Берестечко Горохівського району, селі Боратин Луцького району та селищі Цумань Ківерцівського району. До кінця року на Волині планують ввести в дію всього 38 таких поліцейських станцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus