USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині відремонтували дитсадок, який пустував 22 роки

5 Вересня 2017 13:14
Напередодні нового навчального року у селі Крухиничі Локачинського району відкрили відновлений дошкільний навчальний заклад «Зернятко». Його реконструкція тривала два роки, інформують у прес-службі волинського УКРОПу.

Донині, в селі функціонувала група з короткотерміновим перебуванням без харчування. Тепер, після ремонту дитячого садочка, в селі буде повноцінний дошкільний заклад, в якому навчатимуться двадцятеро діток.

«Українське об’єднання патріотів – УКРОП» і голова Волинської обласної ради обласної ради Ігор Палиця завжди підтримують освітянські проекти. Ми вважаємо, патріотизм, любов до своєї країни починається саме із дитячого садочку – які зернятка свідомості ми будемо закладати в наших дітей, такими вони будуть виростати», – підкреслив голова фракції «УКРОП» у Волинській облраді, радник голови облради Вячеслав Рубльов.



Приміщення для дошкільного закладу стояло пусткою 22 роки. Для проведення робіт спрямували мільйон 700 тисяч гривен. Минулого року депутати Волинської обласної ради виділила гроші для початку реконструкції дитсадка.

«Фракцією «УКРОП» прийняла рішення виділити ще 50 тисяч гривень для облаштування цього дитячого садочка, оскільки тут залишаються борги, які непосильні для бюджету сільської ради, – каже депутат. – Дане питання буде винесене на розгляд вже на найближчій сесії облради. Окрім того, фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» реалізував тут два проекти: закупив меблі і встановив спортивний майданчик, де дітки можуть активно відпочивати. Переконаний, що тепер цей заклад буде центром дозвілля всіх дітей, оскільки майданчика такого рівня в селі ще не було».

Фото з архіву Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом":

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
м Показати IP 5 Вересня 2017 15:36
а де фото?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus