USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині військкомат не відпустив бійців на курс психореабілітації

1 Листопада 2014 10:11
3-й тренінг проекту "Психотерапія та психокорекція наслідків психотравм учасників АТО", який організовує Ковельський центр допомоги 51 ОМБ, стартував вчора, 31 жовтня. Щоправда не усі бійці, які потребували психологічної допомоги, змогли відвідати тренінг. Напереродні відправлення групи, Володимир-Волинський військкомат викреслив половину прізвищ учасників АТО. Про це йдеться на сторінці центру в мережі.

"Світязь зустрів нас осіннім, але сонячним ранком, компанія хороша. Хлопці (учасники тренінгу) відразу знайшли спільну мову. Приїхали, розмістились, відпочили з дороги і гайда на тренінг", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПЕРШІ РЕЗУЛЬТАТИ ПСИХОТРЕНІНГУ ДЛЯ БІЙЦІВ 51 ОМБ

Волонтери зізнаються, що спочатку усім учасникам було важкувато, але незадовго усе стало на свої місця. Сформувалась справжня команда!

"Величезна подяка фізіотерапевту Сергію Миколайовичу, який спеціально приїхав з Києва, та психологу Антонію Мельнику! Ви - експерти у своїй справі! Тренінг відбувся на "Ура"! Всі задоволені. Уже є зміни на рівні команди. Ввечері усі зібралися куштувати шашлик... Ділилися враженнями за день, згадували найяскравіші моменти", - додають волонтери.

Не обійшлося і без неприємних моментів. Зі слів волонтерів, напередодні відправлення групи на тренінг, коли списки учасників уже сформовали, за місце проведення домовилися, уже запросили найкращих психолога та фізіотерапевта, Володимир-Волинський війсккомат викреслив половину прізвищ учасників АТО, які бажали і потребували психологічної допомоги. Більше того, у військкоматі звинувачують Ковельський центр допомоги 51 ОМБР в тому, що такими тренінгами волонтери прикривають хлопців від подальшої участі в АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Света Показати IP 1 Листопада 2014 10:34
А мне вообще интересно, они менять их собираються? Или тех кого мобилизовали смертники? Пан президент, в интернете и наших городах полно воинствующих патриотов, давайте мобилизуем их, а тех кто по полгода уже в зоне АТО должны вернуться к семьям, хватит уже с них.
наталя до Света Показати IP 2 Листопада 2014 11:34
в мене теж таке відчуття що ніхто нікого міняти не буде. інші хворі на енурез.
батька Показати IP 1 Листопада 2014 11:25
не будь такою розумною!
Света до батька Показати IP 1 Листопада 2014 12:00
А ты розумный, интересно с твоей семьи кто то воюет в зоне АТО? Или ты умный чужими руками жар загребать?
наталя до батька Показати IP 2 Листопада 2014 11:36
а ви шановний скоріш за все біля компа воюете
Волинь Показати IP 1 Листопада 2014 12:19
То може тих падлюк з воєнкомату треба викидати на смітник. а не цяцькатися з ними. Вони не поміняються, горбатого могила не вирівняє.
батька до Волинь Показати IP 1 Листопада 2014 13:04
висловлюйся культурно!
Титушко Показати IP 1 Листопада 2014 13:27
УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 835/2014 Про невідкладні заходи щодо забезпечення додаткових соціальних гарантій окремим категоріям громадян. Пунк 5) ужити невідкладних заходів щодо влаштування в установленому порядку у найкоротші строки дітей, батьки (один із батьків) яких загинули під час участі в антитерористичній операції, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, отриманих у районах проведення антитерористичної операції, шляхом встановлення опіки та піклування над такими дітьми, їх усиновлення, передачі до прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, а також до закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, забезпечити відповідне фінансування зазначених закладів і передбачених законодавством соціальних виплат. 2. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування. Президент України Петро ПОРОШЕНКО 29.10.2014 Это поручение противоречит нормам Семейного кодекса Украины и закона «Об охране детства». «По законодательству Украины под опеку и усыновление, а также в приёмные семьи и детские дома семейного типа могут быть устроены только дети, имеющие статус ребёнка-сироты или ребёнка, лишённого родительской опеки, то есть дети, у которых нет ни отца ни матери. «Как передать на усыновление ребёнка, у которого, например, погиб отец, но есть мама? Это же верх цинизма, бездушия ,а вы про какую то псих.помощь. после того, как Россия перестала отдавать детей-сирот в страны, где легализованы однополые “браки”, “отдуваться в двойном размере” по поставкам детей на Запад приходится Украине
Титушко до Титушко Показати IP 1 Листопада 2014 14:38
Теперь вдова солдата ,не имея дохода ,по жалобе собеса,или,участкового на поведение ребенка,может лишится здоровых детей.а при помощи ЗМIмать обвинят во всех пороках.
Це не так до Титушко Показати IP 1 Листопада 2014 15:00
Ви не правильно зрозуміли нормк цього указу. Ніхто дітей від батьків не забере!!!!Це стосується дітей у яких нікого не залишилось з батьків, ні мами, ні тата.
Титушко до Це не так Показати IP 1 Листопада 2014 15:26
Я дословно привел 5 пунк закону . Я не юрист. Но в таком законе должно быть указано четко ,чтоб не было разных трактовок.а так ,написано ;один iЗ батькiв.а чиновники , а закон,а дишло ,у сельской бабы детей отнимут на раз.
это преступление Показати IP 1 Листопада 2014 22:52
а по простому геноцид Украинского народа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus