USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.92

Військового комісара з Волині, який брав хабарі з призовників за ухилення від армії, взяли під варту

13 Січня 2021 15:07
Начальнику відділу рекрутингу та комплектування, заступнику начальника сектору комплектування Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Волинської області, підполковнику, якого затримали на хабарі у тисячу доларів, обрали запобіжний захід.

Про це йдеться в ухвалі Личаківського районного суду міста Львова від 6 січня, передає Район.Луцьк.

Нагадаємо, ексочільника Рожищенського військкомату Олега Гаврилюка затримали під час одержання 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Слідство встановило, що, перебуваючи ще на посаді військового комісара районного військкомату, чоловік налагодив корупційну «схему». За певну винагороду він сприяв громадянам в ухиленні від проходження військової служби, оформленні відповідних для цього документів, а також у відстрочці призову.

«Проходячи військову службу на посаді військового комісара Рожищенського районного військового комісаріату є особою, яка постійно обіймає в органах державної влади посаду, пов'язану з виконанням організаційно-розпорядчих функцій та є службовою особою, а також є суб'єктом відповідальності за корупційні правопорушення. Попри свою обізнаність з вимогами нормативно правових актів, будучи попередженим про обмеження, передбачені Законом України «Про запобігання корупції», які спрямовані на запобігання корупційним правопорушенням, використав свої службові повноваження у злочинних цілях», – йдеться у матеріалах справи.

Суд постановив клопотання слідчого задовольнити та застосувати до підозрюваного запобіжний захід тримання під вартою на 60 днів, тобто до 5 березня включно.

Також підозрюваномувизначилизаставу в розмірі 68 100 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
СЕРГІЙ.... Показати IP 13 Січня 2021 15:52
УРА!!!
Всім Показати IP 13 Січня 2021 16:32
Абсолютно адекватна ціна за представлену послугу!
Читач Показати IP 13 Січня 2021 16:32
Не подобається - чоботи в зуби!
Анонім Показати IP 13 Січня 2021 17:28
Раніше Любомльський РВК легко давав раду і Шацькому району. А зараз до 20 душ в новоствореному Шацькому РВК тільки машини міняють.
аватар Показати IP 13 Січня 2021 19:43
Як беруть хабарі то вони військові, як збивають дівчат в Києві то вони військові, як крадуть і торгують зброєю та боєприпасами то вони військові. А як не даюуть їхати в автобусі на халяві то вони атошні чи не дають халявні земельні ділянки то теж атошні чи в автобусі іде російськомовний фільм теж атошні. Ви або хрест зніміть або тр... и надіньте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus