USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині внаслідок ДТП – двоє загиблих

24 Липня 2014 11:47
Внаслідок ДТП на волині двоє людей загинули, троє - отримали тілесні ушкодження. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Неподалік Рожища о 17:00 сталася ДТП на автодорозі Доманове – Ковель – Чернівці – Теребляче. 31-річний водій автомобіля «ЗАЗ-110308», житель Луцького району, рухаючись у напрямку Ковеля, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-21093» під керуванням 23-річного жителя Рожищенського району, який прямував у Луцьк. Внаслідок автопригоди учасники ДТП отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані у Луцьку міську клінічну лікарню.

Того ж дня близько опівночі від чергового Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про ДТП, яка сталася на автодорозі Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – КПП Дольськ. При виїзді на місце правоохоронці встановили, що 47-річний водій автомобіля «Шевроле Авео», житель Луцька, рухаючись у напрямку Луцька, допустив наїзд на 78-річну лучанку, яка переходила в цей час вулицю. Від удару пішохода викинуло на зустрічну смугу руху, де відбулося бокове зіткнення з автомобілем «Део Ланос» під керуванням 18-річного жителя Рожище. Внаслідок ДТП бабуся від отриманих травм загинула на місці автопригоди.

Ще одна ДТП трапилася о 17:30 на автодорозі Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – КПП Дольськ біля села Жабка Ківерцівського району. Водій автомобіля «Volvo FH 12» з причепом, 49-річний житель Чернівців, допустив наїзд на 61-річного велосипедиста, жителя Ківерців. Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці автопригоди.

Близько 21:00 години 31-річний житель Головно Любомльського району, керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф», рухаючись по автодорозі Піща – Верба – Павлівка, поблизу села Куснища Любомльського району не врахував безпечної швидкості руху та умов дорожнього покриття, з’їхав на праве узбіччя дороги, де допустив наїзд на 74-річного пішохода, місцевого жителя, в результаті чого останній із тілесними ушкодженнями госпіталізований у територіальне медичне об’єднання Любомльського та Шацького районів.

За фактами ДТП проводиться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ківерці Показати IP 24 Липня 2014 12:02
Шкода Васю Кунішнікова із Ківерець! Толковий був дядько! Родині - Співчуття!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus