USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині сталася ДТП, велосипедист – у реанімації

29 Березня 2014 13:23
Держінспектори затримали водія, котрий збив велосипедиста і втік із місця автопригоди. Велосипедист потрапив у реанімаційне відділення внаслідок зіткнення з автомобілем. Про це повідомили у пре-службі волинської міліції.

Близько 16-ї години в Ковелі на вулиці Шевченка водій автомобіля, виконуючи об’їзд велосипедиста, не дотримався безпечного інтервалу та у результаті допустив із ним зіткнення. Одразу після ДТП зловмисник зник. На місці події залишилося лише розбите бокове праве дзеркало заднього виду.

Згідно з попередніми даними, водій керував автомобілем марки «ВАЗ» хмельницької реєстрації.

Усі місцеві наряди відразу були орієнтовані на встановлення особи винуватця аварії та його транспортного засобу. І вже наступного ранку в ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники відділення ДАІ Ковельського МВ УМВС України у Волинській області встановили винуватця автопригоди. Ним виявився 31-річний місцевий житель.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 64-річний велосипедист, житель Ковельського району, був госпіталізований у реанімаційне відділення центральної лікарні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus