USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині водій BMW X5 на смерть збив жінку та втік: його посадили на 3 роки

8 Липня 2023 19:51
Три роки за ґратами проведе водій BMW X5, який на смерть збив жінку в місті на Волині, втікши з місця ДТП.

Відповідний вирок ухвалив Володимирський міський суд.

Смертельна аварія трапилася 24 лютого близько опівночі. Керуючи BMW X5 на вулиці Ковельській у Володимирі, Василь А. через неуважність не зреагував на зміну дорожньої обстановки та допустив наїзд на жінку, яка йшла у попутному напрямку по смузі руху авто. Після цього водій покинув місце ДТП.

Внаслідок наїзду жінка отримала травми несумісні з життям.

Відзначимо, що Василь А. не має посвідчення категорії «В» на право керування транспортними засобами. Про нього відомо, що він народився у Чернівцях, є військовослужбовцем.

Під час розгляду справи Василь А. визнав свою вину. Врахувавши те, що він вже притягувався до адміністративної відповідальності за водіння без прав, суд призначив йому покарання у виді трьох років та трьох місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на два роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вуйко Показати IP 8 Липня 2023 20:56
На смерть збив жінку та втік - 3 роки, вкрав в магазині фляшку горівки - 4-5 років. Страшно когось на ... послати ...
Леонід Показати IP 8 Липня 2023 21:13
Перед цим було повідомлення,що лучанин обікрав магазин на 423 гривні і отримав 5 років. А тут сідає за кермо без прав,можливо не тверезий, вбиває людину, втікає з місця злочину-отримує 3 роки. Це як?
Ольга Показати IP 8 Липня 2023 23:03
Три роки за те, що вбив людину?! Йому стільки повинні були дати за побиття підлеглого.
Ольга Показати IP 8 Липня 2023 23:30
А ні, три роки за те побиття теж замало. Психопат свідомо жорстоко познущався з підлеглого, який був на 20 років старший. Найкраще за все того василя теж випадково збити на дорозі, багато не дадуть, як виявляется, це не дуже-то і злочин, а користь для суспільства буде величезна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus