USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині водій «Фольксвагена» вдруге за рік попався п’яним: його оштрафували на 34 тис. та позбавили прав

31 Грудня 2022 21:36
Позбавлення водійського посвідчення на три роки та штраф 34 тисячі гривень – таке покарання Володимир-Волинський міський суд призначив водію, який вдруге за рік попався п’яним за кермом.

Керманича «Фольксвагена» Петра С. зупинили у селі Заріччя зранку 30 червня. У нього були ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити огляд він відмовився.

На судовий розгляд справи правопорушник не з’явився та не надав суду жодних доказів, котрі б спростували його вину у вчиненні правопорушення.

Читати ще: На Волині вчергове спіймали водія, який регулярно п’є за кермом: суд оштрафував його на 51 тис. грн

Оскільки водій протягом року вже притягався до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.130 КУпАП, суд оштрафував його на 34 тисячі гривень та на три роки позбавив права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сірожка макоїд ковел Показати IP 2 Січня 2023 09:04
А мене хто зловить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus