USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку водія Skoda, який п’яним поїхав на червоне та влетів у Renault, оштрафували та позбавили прав

18 Лютого 2024 19:38
Винуватець ДТП, яка нещодавно трапилася на одному з перехресть у місті Луцьку, заплатить 17 тисяч гривень штрафу та рік не матиме права сідати за кермо. На момент аварії він був п’яним.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

ДТП трапилася 19 січня на перехресті вулиць Гордіюк та Кравчука. П’яний водій Skoda Fabia Тарас Б. рухався на червоний сигнал світлофора, не надавши перевагу в русі Renault Megane, який їхав на зелений. В результаті цього відбулося зіткнення, внаслідок якого автомобілі отримали механічні пошкодження. Стан сп’яніння Тараса Б. підтвердив показник драгера.
Читати ще: Поцупив у товариша авто, яке потім згоріло в ДТП: волинянина судили за крадіжку ВАЗа

Під час розгляду справи керманич Skoda визнав свою вину в правопорушеннях, передбачених ст.124 та ч.1 ст.130 КУпАП, розкаявшись у вчиненому.

Суд оштрафував Тараса Б. на 17 тисяч гривень з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus