USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині водій вдруге за рік попався п’яним: він говорив, що таке більше не повториться

28 Січня 2024 22:24
Три роки без водійського посвідчення та 34 тисячі гривень штрафу – таке покарання отримав водій, якого на Волині вдруге протягом року спіймали п’яним за кермом. Чоловік обіцяв, що такого більше не повториться.

Про це йдеться у постанові Іваничівського районного суду.

Правопорушення трапилося в селищі Іваничі 4 січня. Ввечері Сергій С. рухався вулицею Грушевського за кермом Opel Vectra. У нього були ознаки алкогольного сп’яніння, що й підтвердив показник драгера – 1,87 проміле.

З’ясувалося, що водій вдруге протягом року керував автомобілем нетверезим, вчинивши правопорушення, передбачене ч.2 ст. 130 КУпАП.

На суді Сергій С. підтвердив, що сів за кермо п’яним. До того він випивав разом з племінником. Чоловік просив суворо його не карати та пообіцяв, що такого більше не буде.

Суд оштрафував волинянина на 34 тисячі гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки, приєднавши до цього терміну три місяці невідбутої частини стягнення за минулою постановою.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus