USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

У Луцьку чоловіка, який не отримував прав, вдруге за рік спіймали п’яним за кермом: драгер зафіксував 2,55 проміле

22 Січня 2024 07:16
В обласному центрі Волині вдруге протягом року за кермом легковика спіймали п'яного чоловіка, який не отримував водійського посвідчення відповідної категорії. Луцький міськрайонний суд оштрафував правопорушника на 40 тисяч 800 гривень та позбавив його права сідати за кермо на п’ять років.

Правопорушення трапилося ввечері 20 листопада минулого року. Сергій Г. керував Ford Focus на вулиці Зацепи, 18. У чоловіка були ознаки алкогольного сп'яніння, яке підтвердив результат огляду – 2,55 проміле, що перевищує допустиму дозу алкоголю в крові майже у тринадцять разів.

Крім того, з'ясувалося, що Сергія Г. не вперше протягом року сідає за кермо у стані алкогольного сп'яніння, також він не мав права керування автомобілем, адже не отримував водійського посвідчення відповідної категорії.

Читати ще: Двічі за ніч ловили п’яним: на Волині водія, який полюбляв їздити без прав, оштрафували на 51 тисячу

Тож дії правопорушника кваліфікували за ч.5 ст.126, ч.2 ст.130 КУпАП. Сергій Г. під час розгляду справи визнав свою вину.

Суд оштрафував його на 40 тисяч 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на п'ять років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus