USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вперше на Волині тестували надпотужний трактор за дизайном Porsche

24 Липня 2017 09:49
Нещодавно вперше у Волинській області відбулася демонстрація німецького новітнього трактора FENDT 1050 потужністю 517 кінських сил. Дизайн цієї моделі розробляла компанія Porsche.

Про це повідомили у департаменті агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Незважаючи на те, що Fendt 1050 призначений для важких польових робіт, трактор може прекрасно рухатися по дорозі з максимальною швидкістю до 60 км/год. Машина відрізняється компактністю: максимальна висота трактора - 3,60 м, власна вага - 14 тонн.



Надпотужний агрегат презентувала на полі СГПП «Рать» Луцького району (село Коршів) Волинська Фондова Компанія.

Керівник підприємства Віктор Шумський має наміри придбати його для господарства. Молодший син відомого господаря Олександр Шумський, в силу свого захоплення агрономією, виявив бажання особисто протестувати Fendt 1050.

На демонстрацію прибули директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко та генеральний директор ВФК Олександр Спященко.

Трактор демонстрували на полі, де уже зібрали ріпак, використовуючи диско-лапову борону Agrisem MaxiMulch, із п’ятиметровою шириною захвату, яка глибоко розрихлює (до 46 см) грунт, перемішує його разом із рослинними залишками та готує землю під посів, при цьому працюючи на високій швидкості. Щоб обробляти землю такою бороною необхідна тягова сила до 480 к.с.



Про характеристики та особливості трактора розповів бренд-менеджер з напрямку Fendt Волинської Фондової Компанії Денис Кузьмич.

Fendt 1050 оснащений компактним 6-циліндровим двигуном MAN з робочим об'ємом 12,4 літра. Гідравлічна коробка передач особлива тим, що потужність незалежно передається і на передню і на задню вісь.

- Цей трактор, можна сказати, відкриває новий клас тракторів, адже йде на суцільній класичній рамі, - підкреслив Денис Кузьмич. - Його перевага в тому, що він оснащений гідропневматичною підвіскою переднього моста з вбудованою системою вирівнювання і робочим ходом 30 см, що вирішує проблему шляхової стійкості трактора. Цей параметр дозволяє краще обробляти грунт, дає вище тягове зусилля, практично відсутня пробуксовка трактора і, як наслідок, вища продуктивність машини. М'якість ходу також позитивно позначається на стабільності тягових характеристик і економії палива.

Особливістю цього трактора є й те, що при розворотах передні колеса втягують трактор в розворотну полосу, тобто вони рухаються із більшою швидкістю і, як наслідок, зменшують радіус розвороту.

Трактор обладнаний навігаційною системою, автопідрулюванням, системою контролю секцій (зручно при потребі точного висіву),створена кабіна з поліпшеними робочими умовами.

Усі вищезгадані характеристики Fendt 1050 дозволяють швидше та якісніше виконувати польові роботи, - запевнив Денис Кузьмич.

До слова, на Волині та Рівненщині таких тракторів поки що немає. Наразі це перша презентація цієї моделі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Знаючий Показати IP 24 Липня 2017 10:08
Цену трактора напишите. Урожая за 100 лет не хватит, чтобы расплатится...
коля Показати IP 24 Липня 2017 11:01
Шумський штук 10 купить.
цена трактора 332 ты Показати IP 24 Липня 2017 12:07
http://agromania.com.ua/traktor-fendt-1050-vario-model-premium-klassa/#10
ігор Показати IP 24 Липня 2017 12:41
330 000 євро умовно!
Опанькі Показати IP 24 Липня 2017 12:46
А де ХТЗ, ЮМЗ???? Ганьба правителям України.
51 омбр(позор) Показати IP 24 Липня 2017 17:59
Армія їздить на радянських недобитках а Олігархи далі живуть при всіх режимах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus