USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Волині вперше відбувся чемпіонат з риболовлі серед людей з особливими потребами

28 Серпня 2017 22:29
Більше тридцяти учасників взяли участь у першому чемпіонаті області з риболовлі серед людей з особливими потребами.

На берегах мальовничого ставка поблизу села Руда змагалися любителі «тихого» полювання з Ковельського, Іваничівського районів та міст Ковеля, Нововолинська і Луцька, повідомляє Район. Любомль.

Як виглядають ставки з висоти пташиного польоту дивіться ТУТ.

Захід організував обласний Центр «Інваспорт». Приурочили дійство до Дня Незалежності України.

Визначали переможців у двох номінаціях — серед тих, хто пересувається на візках і з вадами опорно-рухового апарату. Серед «візочників» перше місце виборов Вадим Усатий із села Почапи Любомльського району. Його улов – кілограм шістсот п’ятдесят чотири грами, а це – три рибини.

Друге і третє місця серед рибалок, які пересуваються на візках, вибороли ковельчанин Михайло Юрчук та Володимир Макарчук із Луцька.

Серед інвалідів з вадами опорно-рухового апарату переміг Микола Сахарук із Ковеля. Він піймав три рибини загальною вагою кілограм вісімсот грамів. Призові місця дісталися і його землякам Денису Остапуку та Богдану Ліпичу.

Організатори відзначили і ковельчанку Оксану Дубову, яка піймала найменшу рибину.

Усі учасники змагань поїли смачної ухи і побажали організаторам частіше збиратися на берегах мальовничих водойм нашої синьоокої Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus