USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині врятували чоловіка, який впав у 25-метрову криницю

2 Вересня 2020 15:40
2 вересня об 11:37 до Служби «101» зателефонував мешканець села Мовчанів Локачинського району й повідомив, що його 29-річний односельчанин, з яким вони збирали бузину за селом, провалився у глибоку закинуту криницю.

На місце події направили чергову варту 15-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі. За викликом прибули заступник начальника 15-ої ДПРЧ Ігор Шумило, командир відділення Юрій Шульгач, пожежний рятувальник Микола Голота та водій Михайло Мочеброда на чолі з начальником 15-ої ДПРЧ Миколою Дорощуком, інформують у пресслужбі ДСНС.

Бійці ДСНС прикріпили до рятувальної мотузки рятувальний пояс і спустили до криниці потерпілому. Переконавшись, що чоловік надійно обв’язався, рятувальники підійняли його на поверхню.

Оскільки врятований скаржився на біль у попереку, транспортувати його пожежним автомобілем бездоріжжям до карети швидкої допомоги було ризиковано. Тож рятувальники переклали потерпілого на ноші й обережно подолали дистанцію до медиків, що очікували на відстані близько двох кілометрів від місця події.

Чоловіка госпіталізували до районної лікарні, де медики діагностували у нього рвані рани обличчя та правого стегна, а також забій поперекового відділу хребта.

Вимірявши довжину мотузки, співробітники Служби порятунку констатували, що глибина криниці сягала близько 25 метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus