USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині з колодязя дістали чоловіка. В якому він стані

18 Квітня 2023 08:38
У селі Коршів Луцького району до 30-метрової криниці, що розташована в центрі села впав чоловік. Нині він у лікарні.

Про це розповів Суспільному начальник рятувального відділення Станіслав Анісімов.

Це сталося надвечір 16 квітня. Рятувальників викликали місцеві жителі, які почули з криниці стогін.

Зі слів Станіслава Інісімова, дістати чоловіка заважала арматура всередині криниці. За травмованим спустився один із рятувальників, який підняв його нагору.
«Як він туди потрапив, він не пам’ятає, спочатку казав, що отримав удар по голові від невідомої особи, але не може сказати, хто вона, а потім казав, що він був непритомний і прийшов у стан притомності вже безпосередньо в криниці», – розповів рятувальник-фельдшер Роман Бойко.

На місці також працювали правоохоронці та медики.

Як розповів завідувач центральної диспетчерської швидкої Станіслав Лінік, у врятованого були численні забої і перелом ноги. Його доставили в обласну клінічну лікарню. Зі слів речника медзакладу Андрія Гнатюка, чоловік нині при тямі і перебуває у відділенні нейрохірургії.

У селі, де усе сталося, чоловіка, який втрапив у криницю добре знають. Він немісцевий. В Коршеві мешкав останні кілька років у дівчини. «Розбишака. Він прийшов до мене в час ночі. Тарабанив, тарабанив, я йому не відкрив. В нього була вже голова розбита. Поліція була, аж дві машини», – розповів місцевий мешканець Андрій.

Як повідомила речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, у цій ситуації поліція ознак кримінального правопорушення не вбачає. За їхньою інформацією, чоловік впав до криниці сам.

На прохання рятувальників, недіючу криницю після цього випадку заблокували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 18 Квітня 2023 09:11
На хіба він НАМ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus