USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині врятували лебедя і поселили у ванні. Фото

29 Січня 2018 13:11
На озері Радожич, що у селі Гірники Ратнівського району, хлопчаки врятували лебедя. Пташку, яка замерзла й не могла злетіти, відігріли під батареєю та поселили у ванні.

Про це повідомляє газета «Ратнівщина».

Того дня хлопці, як частенько це роблять у гарну зимову пору, каталися на ковзанах на озері Радожич. Те, що лебеді на озері, ні для кого не новина. Тут щороку весною поселяється пара, яка виводить потомство. Щороку люди любуються красенями, їх підгодовують.

Але того разу юнаки побачили, що лебеді не плавають, а стоять на льоду. Спробували до них наблизитись і вони злетіли, за винятком одного.

Лебідка лежала на льоду, а біля неї бігав і гавкав невеликий пес. Вона навіть не реагувала на нього. Так само не зреагувала, коли на руки її взяв Ігор Панасюк, який проживає поблизу озера, одинадцятикласник Гірниківської школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus