USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині уріжуть фінансування цільових програм і їх кількість

9 Грудня 2014 13:28
Перелік регіональних цільових програм, які фінансуватимуть наступного року, буде майже вдвічі коротшим, ніж цьогоріч.

Про регіональні цільові програми, які доцільно фінансувати у 2015 році, розповів під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації 9 грудня радник голови ОДА Сергій Кошарук.

З його слів, їхній перелік узгоджений із департаментом фінансів, заступниками голови облдержадміністрації, департаментами та управліннями. У 2014 році з обласного бюджету фінансували 50 регіональних програм загальним обсягом понад 60 мільйонів гривень. За станом на 1 листопада, профінансовано 42 мільйони гривень (69% річних асигнувань).

Передбачається, що наступного року фінансуватимуть 35 регіональних цільових програм. До прикладу, програма «Освіта Волині» припинить дію трьох галузевих програм. Від фінансування трьох програм наступного року закликав утриматися департамент агропромислового розвитку. Проект програми протидії тероризму на 2015-2016 роки проходить експертизу.

Голова ОДА Володимир Гунчик зауважив, що важливо, аби вертикаль обласних програм досягала до районів та навіть селищних та сільських рад. З його слів, якщо існує обласна програма, яка немає зв’язку із районами, потрібно переглянути її доцільність. Депутатів облради він закликав реально подивитися на програми, над якими вони працюють, щоб до нового року підійти не з популістськими, а з реальними регіональними програмами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
38 Показати IP 10 Грудня 2014 01:21
А де перелік?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus