USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вшанували пам’ять Героїв УПА

15 Жовтня 2015 08:00
Героїв УПА, які виборювали незалежність України, волиняни вшанували пам'ятною ходою. Про це повідомляє Буг.

На свято Покрови, 14-го жовтня, у Нововолинську відбулась хода на честь свята Української Повстанської Армії від стели героям на Майдані Незалежності до символічної могили воїнів УПА.

У ході взяли участь воїни УПА, нововолинські волонтери, представники певних політичних сил, бійці полку “Азов”. Прапор ніс воїн УПА Степан Якубчак. Біля пам’ятного знаку віддали шану і пом’янули національних Героїв, які полягли за волю України.

Присутня на заході Вікторія Бойко, яка представляла молоде покоління Нововолинська, виголосила промову, яка ще раз підтвердила, що непереможною залишилася їхня велика ідея незалежної України, тому всі повинні пам’ятати і бути вдячними людям, які виборювали незалежність нашої держави.

Адже в історії нашої країни є багато фактів, які приховували і перекручували. Вікторія Бойко акцентувала увагу на тому, що сьогодні ми можемо і повинні говорити про вагомий внесок воїнів УПА у перемогу в Другій світовій війні.

“Вони боролися одночасно проти диктаторських режимів і за незалежність України. Треба поважати ветеранів УПА за роки невідомості, відсутність уваги і поваги” – сказала вона і подякувала за патріотизм, героїзм і силу духу.

З виступом до присутніх звернувся також доброволець полку “Азов”, учасник АТО Євгеній Недищук, який традиційно бере участь у ході. Його доповнили член “Злагоди” першорухівець Зосим Колбун, керівник Спілки політв’язнів і репресованих Степан Пасічник, волонтер Борис Бабійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 15 Жовтня 2015 14:50
Банедера и Власов герои ...........!!!!!!!!!!!!!
Анонім Показати IP 15 Жовтня 2015 22:29
Жуть!!!!!
Jarema Показати IP 2 Грудня 2015 23:09
mordercy
123 до Jarema Показати IP 2 Грудня 2015 23:11
A polacy nie są mordercami, nie?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus