USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині встановили меморіальні дошки загиблим військовим

22 Травня 2016 17:24
Ще дві меморіальні дошки Героям АТО – Василю Касьяну та Петру Морозу – відкрили у вищому професійному училищі в Нововолинську

Відкриття відбулося у п’ятницю 20 травня. На подвір’ї навчального закладу зібралися учителі, учні, представники міської влади, військовослужбовці, рідні та побратими загиблих, - повідомляють на сайті Нововолинської міської ради.

Директор училища Валентина Приступа із сумом зазначає, що уже шестеро випускників ВПУ поклали своє життя за незалежність і цілісність України. Їхні погляди щодня нагадуватимуть їм про героїчні вчинки.
Начальник відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Світлана Груй підкреслила, що тепер ці мужні хлопці оберігають небесні кордони України. Вона наголосила, що імена захисників Вітчизни завжди житимуть у наших серцях .

Батьки полеглих Героїв дякували за пам’ять про їхніх синів.
Настоятель Свято-Духівського храму мирофорний протоієрей Степан Фульмес здійснив чин освячення дощок, а також нагород народного Героя України Вадима Демчука, які закарбовані на меморіальній плиті.

Василь Касьян служив у батальйоні «Азов» під псевдонімом «Косий». Загинув 12-го листопада 2015 року в Маріуполі, попрощалися з загиблим героєм у Нововолиську 24 листопада.

Волинського військовослужбовця Петра Мороза, який помер у зоні АТО, поховали 29 січня 2016 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus