USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині виділили земельну ділянку тещі скандального депутата

7 Червня 2016 20:28
Депутати Володимир-Волинської міської ради надали земельну ділянку для садівництва тещі скандального депутата Руслана Мороза.

Про це повідомляє Волинь і світ.

Відповідно до рішення депутатів міської ради № 47/8 від 02 жовтня 2015 року «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і передачу в користування на умовах оренди, у власність, постійне користування» земельна ділянка площею 1200 метрів квадратних на вулиці С. Ковалевської, 23С передали у власність Марії Пирожик для індивідуального садівництва.
Показово, що Марію Пирожик включили до рішення згідно якого земельні ділянки надавались родинам загиблих учасників АТО з Володимира-Волинського.
Мешканці будинку, що поруч з ділянкою зверталися до можновладців з пропозицією облаштувати на вільній території спортивну площадку для дітей чи розширити дитячий майданчик, проте чиновники проігнорували такі пропозиції.
Як стверджує Волинь: світ, Марія Пирожик – теща скандально відомого депутата Володимир-Волинської міської ради Руслана Мороза, який нині є членом, а у минулому був головою земельної комісії.

До слова, секретар міської ради Олег Свідерський, який контролює роботу депутатських комісій, зокрема, й земельної, а також відповідає за зв'язки з військовими, не запропонував виділити згадану ділянку учасникам АТО під житлове будівництво.

Нині у Володимирі-Волинському у черзі на отримання земельних ділянок перебуває понад 450 учасників АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
місцевий Показати IP 7 Червня 2016 21:22
Ого, це щось зхоже на земельний " Калайдак ". Так чутки недаремні були ,що Мороз торгував земелькою наліво і направо. То чомуж не дати шматок землі тещі в ценрі міста аж 12 соток, а хлопцям з АТО за межами міста. ПРАВОХОРОНІ ОРГАНИ , ПРОКУРАТУРА ВАМ ЩОСЬ НЕЯСНО ЗАЙДІТЬ НА САЙТ ВОЛ-ВОЛИНСЬКОЇ МІСЬКРАДИ .
Справедливість Показати IP 7 Червня 2016 21:45
То тільки в Володимирі тещу бандита можуть приріняти до учасника АТО. Нехай ще й і вулицю іменем назвуть. Нічого святого немає у феодальному князівстві.
Суддя Показати IP 7 Червня 2016 21:48
Свідерського на палю! Зрадник а ще прикривається партією Батьківщина.Ганьба!
небайдужий до Суддя Показати IP 7 Червня 2016 23:06
Якщо в теперішній раді є нормальні депутати то варто було б : - спробувати рішенням теперішньої ради відмінити пункт того злощасного рішення та повернути земельну ділянку в комунальну власність ; - секретарю ради , котрий сприяв такій афері як мінімум висловити недовіру та ставити питання про його переобрання .
Ти хто до Суддя Показати IP 8 Червня 2016 08:11
Та це все пєшкі. Копай глибше. Мороз права рука Саганюка і родич Пирожика
память Показати IP 8 Червня 2016 06:27
Ото даааааа! Тільки те вони вміють що оплакувати героїв штучними слізьми. А що витворяють.Тещі того ж мороза та землянка потрібна як корові сідло. Земельку виділили самому морозу і в який спосіб. А прокльонів не боїтеся? Сльози матерів вдів і сиріт сволочі , вам не будуть снитися? Свідерський , якщо то його рук справа за такі речі мав би сидіти вже в наручниках
Степан Показати IP 8 Червня 2016 08:07
А ви на прізвище тещі дивилися? Пирожики не просто однофамільці, це родина І нинішній заступник голови обласної ради прикриває Мороза. А Палиця на що дивиться?
СВОБОДІВЕЦЬ до Степан Показати IP 8 Червня 2016 09:56
Так що Мороз родич Пирожика -свободівця??? Завтра виходжу з партії!
Свободівка до СВОБОДІВЕЦЬ Показати IP 8 Червня 2016 21:46
Не гадайте. Пирожик-батько внебрачноі жінки Мороза. Тобто Пирожик і теща Мороза зачали його жінку. На партсобраніі розглядали розпусну поведінку усіх Пирожиків!
Зовсім не байдужий Показати IP 8 Червня 2016 12:44
Мене як, прихильника партії ;Батьківчина; не задовільняє позиція секретаря міськради О свідерського. А саме. сприяння не законим земельним аферам.. не чітка позиція під час голосування не спроможність і не бажання відстоювування своєї честі за побитя Морозом, а навпаки сприяння діям незаконого деребану земельних ділянок.
Лукавий до Зовсім не байдужий Показати IP 8 Червня 2016 13:18
А може то і Свідерський так віддячив морозенка за побиття власної пики? Без папиного відома там ніц не буває!!!
цікавий Показати IP 8 Червня 2016 15:37
все оце висвітлення й оприлюднення таких фактів потрібна справа - але яка реакція має бути у депутатів нинішньої міської ради та відповідних конролюючих органів ? чи хтось таки понесе відповідальність за такі "афери" ?
Волинянка Показати IP 8 Червня 2016 16:49
Вибори... Мабуть, комусь дуже дошкуляє, що списку кандидатів з'явився чоловік із прізвищем Пирожик
добряк Показати IP 8 Червня 2016 20:54
морозу і тещі по участку на кладовищі,і негайно іх заселити
Громадянин Показати IP 9 Червня 2016 08:46
коментар було видалено
Володимирянин Показати IP 9 Червня 2016 09:52
Теща того бандюгана тут ні дочого , а от мороз як особина то це викормиш нинішньої системи . Місцева влада , правоохоронці та й громадськість поки що не проявляють свою активність щодо викоріння подібного зла . Падаємо шановні - падаємо .....
Приближений до мороз Показати IP 9 Червня 2016 18:48
Не тільки земле-участки прикупив, а і прокуратуру ,мєнтуру і відомого адвоката з тещою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus