USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вигадали новий спосіб допомоги бійцям

12 Березня 2015 08:33
Новий спосіб допомоги військовослужбовцям вигадали волинські волонтери. Про це інформує ВОДТРК.

Волинські волонтери вигадали новий спосіб допомоги військовослужбовцям. Безготівковий. Зокрема, вони взялися налагоджувати контакт з місцевими меценатами і вигадали, як можна допомагати військовим без збирання грошей. Суть проста – бізнесмен може запропонувати бійцеві і його родині послуги, продати товар за собівартістю чи зробити знижку, надати сертифікат чи карту постійного клієнта, консультацію чи просто поспілкуватися.

Квитки в кіно, стрижка у перукарні, абонемент в басейн, консультація психолога чи безплатна піца – фінансове навантаження бійців потрібно зменшити у будь-який спосіб, вважають волонтери. Ініціатори проекту не хочуть мати справу з грошима, тому й активно шукають небайдужих лучан, які можуть встановити певні пільги чи й взагалі надати послугу за щире «дякую» учасникам АТО.

Безготівкова допомога військовим у Луцьку набирає обертів. Нині бійці можуть скористатися уже більш як сотнею послуг у різних галузях. Волонтери й далі закликають підприємців долучатися до важливого соціального проекту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus