USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині виявили фальшиві права у 22-річної водійки Jeep Wrangler

26 Квітня 2023 22:30
На Волині знову виявили водійське посвідчення з ознаками підробки. Цього разу його виявили у 22-річної водійки Jeep Wrangler.

Сталося це днями, коли патрульні здійснювали контроль швидкості за допомогою TruCAM поблизу населеного пункту Піддубці, що на автодорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, повідомили у патрульній поліції Волині.

Інспектори зупинили транспортний засіб за перевищення швидкості, однак під час перевірки посвідчення водія стало зрозуміло, що воно має ознаки підробки. По-перше, документ не був зареєстрований в спеціальних поліцейських базах. До того ж було встановлено, що керманичка ніколи не отримувала водійське посвідчення у законному порядку.

Оскільки такі дії громадянки несуть кримінальний характер, на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Нині за цим фактом уже відкрили кримінальне провадження. Тим часом патрульні винесли на водійку об’єднану постанову за ч. 1 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху) та ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) КУпАП.

Нагадаємо, днями на стаціонарному посту, що на перехресті автодоріг М-07 Київ – Ковель – Ягодин та Р-14 Луцьк – Дольськ патрульні виявили у водійки легковика водійське посвідчення з ознаками підробки. Згідно із поліцейськими базами цей документ був виданий на ім’я зовсім іншої людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
П.не вулиця ......ст Показати IP 26 Квітня 2023 23:51
Полюбому падарілі Не за так
Просто Показати IP 27 Квітня 2023 08:15
Такий подарунок (Jeep) було оподатковано згідно норм податкового кодексу? Але щось мені здається що ні... але точно знаю що з мінімалкі вирахують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus