USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Високопосадовців «Укрзалізниці» спіймали на хабарі у $150 тис

6 Липня 2017 12:10
Двох посадових осіб Укрзалізниці затримали за вимагання хабара - $150 тис.

Про це у Фейсбук написав генпрокурор Юрій Луценко.

«За вимагання хабара в 150 тис. доларів затримано начальника Департаменту майнових та земельних ресурсів А. Тимошенка та заступника начальника юридичного Департаменту О. Ященка», – написав глава ГПУ.
Як повідомили у прокуратурі Києва, 6 липня слідчі прокуратури Києва спільно з оперативниками СБУ провели кінцеву стадію спецоперації по документуванню факту прийняття пропозиції хабара начальником та заступником начальника двох департаментів ПАТ «Укрзалізниця».

«Вказані посадовці прийняли пропозицію директора одного з підприємств Київської області щодо одержання грошових коштів в сумі майже 4 мільйони гривень за вжиття ними особисто заходів щодо укладення договору оренди 9 гектарів землі на території смт Пісківка Бородянського району на Київщині», – йдеться у повідомленні.

В прокуратурі зазначили, що спійманих на хабарі посадовцям «Укрзалізниці» повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Окрім того, в межах слідства тривають обшуки в приміщенні ПАТ «Укрзалізниця», а також за місцями проживання фігурантів, в результаті яких вилучено беззаперечні докази їх винуватості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus