USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині викрили підпільний реабілітаційний центр для наркозалежних

4 Листопада 2017 10:20
На Волині викрили підпільний реабілітаційний центр для нарко- та алкозалежних, інформують у прес-службі прокуратури області.

Прокуратурою області, працівниками Луцькоі місцевоі прокуратури та Луцького відділу поліції Головного управлінні Національної поліції у Волинській області учора, 3 листопада 2017 року, в одному з житлових будинків населеного пункту поблизу обласного центру у ході санкціонованого обшуку виявлено понад 30 осіб - мешканців Волинської, Івано-Франківської, Харківської, Львівської та інших областей, які незаконно утримувались під приводом надання реабілітації та лікування від наркотичної залежності, а також хронічного алкоголізму. Громадяни були позбавленні засобів зв’язку, особистих документів та верхнього одягу.

Як з’ясовано, організація так званого реабілітаційного центру здійснювалась на платній щомісячній основі (6 тис. грн.)

Про функціонування цього центру на території Луцького району органам державної влади, місцевого самоврядування відомо не було.

Триває досудове розслідування. Затримано двох осіб, причетних до протиправного функціонування центру. Вирішується питання про оголошення ім про підозру у катуванні та незаконному позбавлення волі кількох осіб на тривалий час з корисливих мотивів (кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст. 127 та ч. 2 ст. 146 КК України) та обрання щодо них запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Не наркоман Показати IP 4 Листопада 2017 10:55
Якщо це допомагає,що тут поганого?..
НамокраН Показати IP 4 Листопада 2017 12:40
З поганого ТУТ те що можновладці не заробляють на цьому гроші...
бюджет України-руїни Показати IP 6 Листопада 2017 09:46
Людство пішло на самознищення: - АЛКОГОЛЬ, НАРКОТИКИ, ШВИДКА ЇЗДА і т. д. Державі навіщо такі витрати і проблеми ? Вмирають українці , то вмирають.... - ВЛАДІ НЕМАЄ ВИТРАТ і МЕНШЕ ВИТРАТ !!!
Лучанка Показати IP 6 Листопада 2017 10:47
Як лікування - незаконне, а продаж спирту - це законно і нікому немає справ до цього.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus