USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.85

На Волині викрили схему ввезення товарів з ЄС

7 Квітня 2017 11:15
У рамках операції «Рубіж-2017» на Волині викрито схему ввезення високоліквідної продукції з ЄС без сплати митних платежів, інформує управління ГУ ДФС у Волинській області.

Сантехнічне обладнання іноземного виробництва, автомобільні запчастини та автомобільні дитячі крісла загальною вартістю понад 2 мільйони гривень, що ввезені з країн ЄС без сплати визначених митних платежів, вилучено в ході обшуків на території Володимира-Волинського та району.

Переміщення цієї високоліквідної продукції з країн Євросоюзу до України організувала група осіб, яка налагодила систематичний імпорт вартісного товару, що користується попитом серед українських споживачів. Імпорт товару був організований настільки, що правоохоронці мають підстави для твердження про ухилення від сплати визначених до бюджету платежів в особливо великих розмірах.

Відтак, прокуратура Волинської області спільно із працівниками податкової міліції отримали ухвали Луцького міськрайонного суду для одночасного проведення обшуків у чотирьох місцях накопичення товару. Як наслідок, прокурорами та податківцями вилучено сантехнічне обладнання іноземного виробництва, автомобільні запчастини різноманітних торгових брендів та автомобільні дитячі крісла.

Крім того, вилучено прилади відеофіксації та комп’ютерну техніку. Нині проводяться огляди вилучених товарно-матеріальних цінностей та вирішується питання про накладення арешту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Це все Показати IP 8 Квітня 2017 15:50
Саганюки сини зяті і племінники чи про це не знають відповідні структури

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus