USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині викрили змову двох посадовців

25 Грудня 2014 16:31
За попередньою змовою вони вимагали та отримували від суб’єктів господарювання та митних брокерів на митному посту «Ковель» неправомірну вигоду за сприяння у безперешкодному проходженні радіологічного та екологічного контролю вантажів та транспортних засобів, які перетинають державний кордон України.

Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

«Під час здійснення негласних слідчих (розшукових) дій за матеріалами, внесеними слідчим відділом прокуратури Волинської області до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, передбаченою частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області задокументовано злочинну діяльність головного спеціаліста – державного інспектора з охорони природи навколишнього середовища відділу екологічного та радіологічного контролю на митній території Волинської області Державної екологічної інспекції у Волинській області», – розповів начальник УДСБЕЗ Владислав Кривенда.

Посадовець у змові із головним інспектором цього ж відділу на постійній основі вимагали та отримували від суб’єктів господарювання та митних брокерів на митному посту «Ковель» неправомірну вигоду за сприяння у безперешкодному проходженні радіологічного та екологічного контролю вантажів та транспортних засобів, які перетинають державний кордон України. Загалом задокументовано більше 20 фактів протиправної діяльності на загальну суму понад 15 тисяч гривень.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженню здійснює прокуратура Волинської області. А тим часом працівники УДСБЕЗ проводять комплекс заходів, спрямованих на встановлення інших можливих фактів протиправної діяльності посадовців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
102 Показати IP 25 Грудня 2014 16:40
Коли вже тих митників ВСІХ пов'яжуть? Страшенні "бєспрєдєльщики".
103 до 102 Показати IP 25 Грудня 2014 22:16
ніколи
анонімус Показати IP 25 Грудня 2014 17:45
тільки двох? всі інші встигли поділитись?
месник Показати IP 25 Грудня 2014 17:48
Прсте прибирання непотрібних!!!!
колян Показати IP 25 Грудня 2014 18:10
коли вже митників і податківців від корит приймуть ?!! хто буде таким героєм в Україні що подолає корупцію вилучить у прокурорів подлатківців митників їхні авто класу люкс їхні віли дома і так далі??? за державну з\плату так не поживеш ? то може на таких економити їм зарплату не платити вони й так на чиновницький хкріслах зажираються у них совісті нуль
Ааа Показати IP 25 Грудня 2014 18:40
з яких це пір працівники екоінспекціі стали митниками?
громадянин Показати IP 26 Грудня 2014 15:24
Сьогодні заходив в ту екологію. Хотів за свій котел запитати. 15.00 - п'ють. Навішо нам такі екологи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus