USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині вилучили 23 куби лісу

9 Лютого 2016 12:04
Працівники державної лісової охорони держпідприємства “Камінь-Каширське лісове господарство” 8 лютого близько сьомої вечора під час здійснення рейду перевірили вантажівку з навантаженою лісодеревиною сортиментом по 1 м 25 см. За приблизними підрахунками — близько 23 куби. Про це інформують у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Лісодеревина виявилася немаркованою та без чіпів, а документи, зокрема накладну, які водій пред’явив на вимогу лісоохоронців, — оформленими неналежним чином. Про випадок лісівники повідомили оперативну групу райвідділу поліції, працівники котрої, прибувши, розпочали перевірку по цьому факту.

Машину з лісом доставили на штрафмайданчик райвідділку до вияснення всіх обставин. Згідно з пред’явленими документами, лісопродукція належить підприємцю Семенюку П.Т.



Нагадаємо, днями на автодорозі поблизу села Будячів у Ківерцівському районі затримали «Камаз», який транспортував лісодеревину. Транспортний засіб перевозив 24 кубометри лісу без відповідних документів.

Під час перевірки документів поліцейські з’ясували, що на вантаж виписана електронна накладна, яка не відповідає дійсності.

Транспортний засіб затримали. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ківерцівського відділу поліції.

Слідчі Ківерцівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus