USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обшуки на пилорамах: на Волині вилучили деревини на понад 800 тисяч

4 Лютого 2021 17:48
На Маневиччині у результаті проведення низки санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили необліковану деревину на понад 800 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Учора та сьогодні слідчі детективи Головного управління у Волинській області разом із працівниками управління стратегічних розслідувань області за процесуального керівництва прокуратури провели ряд санкціонованих обшуків у Маневицькому районі.

За місцем розташування лісопильних рам та цехів переробки лісодеревини правоохоронці виявили та вилучили близько 400 кубометрів необлікованої деревини цінних порід дуба та сосни без маркувальних бірок та з бірками, на які нанесена інформація із заниженою сортністю та об’ємами деревини.

Заходи проводились у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 246 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.

На даний час тривають слідчі дії, вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.



Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хех Показати IP 4 Лютого 2021 18:11
Що ще не все вирізали ? Погано працюєте полішуки, пиляйте, а потім все на державу спихнете, що мол неугледіла ...
Нема на то ради ! Показати IP 4 Лютого 2021 18:24
Ото, блін, Америку відкрили ! Був Маневицький район - рубали, вже нема району - далі рубають. А шо тільки на Маневиччині ? Був би ліс, а полішук з сокирою знайдеться. А при такій владі - як не красти, коли сама влада в долі ! І полішуки, і лісники, і сільські голови, і енергетики, і екологи, і охорона праці, і податківці, і поліція, і прокурори, і митники, і прикордонники, і ... . Всі рясно висять на дубі, як жолуді ! А всім, ніби, позасліплювало !
консультант пилорамн Показати IP 4 Лютого 2021 18:36
Ось де крадуть. І ніхто не ловить. Крадуть тупо, банально, вагонами. В районі понад 50 незареєстрованих пилорам, які працюють виключно на краденій сировині. А коли в якомусь бусі лісова охорона знайде пять метрових колодок, то прес-служба кватирка записує ці подвиги собі в активи і піднімає в ЗМІ таке кудкудакання, ніби вона (прес-служба) знесла яйце розміром в комету Галлея разом з хвостом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus