USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На Волині вилучили електронних цигарок на 26 мільйонів. Фото

15 Березня 2024 09:44
У межах розслідування кримінального провадження про вчинену групою осіб контрабанду підакцизних товарів на Волині викрили схему незаконного ввезення та збуту електронних сигарет без марок акцизного податку встановленого зразка.

Про це інформує прокуратура області.

За даними слідства, фігуранти провадження налагодили канал контрабанди підакцизних товарів та реалізовували їх через поштові відправлення.

Читати ще: Вимагав у військовозобов’язаного 2000 доларів: деталі затримання керівника благодійного фонду на Волині

Під час санкціонованих судом обшуків в приміщеннях, які використовувались для зберігання контрафактного товару, а також у транспортних засобах, якими його перевозили, виявлено та вилучено електронні сигарети та рідини до них на суму понад 26 мільйонів гривень.

Вирішується питання про арешт майна.

Встановлюються усі особи, причетні до незаконного промислу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus