USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На Волині вилучили контрафактного алкоголю й цигарок майже на два мільйони гривень

28 Листопада 2022 16:42
За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури ​співробітники Територіального управління Бюро економічної безпеки у Волинській області в ході досудового розслідування кримінального провадження про незаконне виготовлення, зберігання, збут татранспортування з метою збуту підакцизних товарів, а також про незаконні дії з марками акцизного податку викрили схему виробництва та збуту в області контрафактного алкоголю та тютюнових виробів.

Про це повідомили у Волинській обласній прокуратурі.

Під час обшуків, проведених 23-25 листопада 2022 року в Луцьку та Луцькому районі, правоохоронці вилучили близько 3,4 тисячі літрів спирту та спиртових сумішей, майже 1,7 тисячі пачок цигарок, 75 тисяч гривень, отриманих від незаконної діяльності, та два автомобілі, які використовували для транспортування фальсифікату.
Окрім того, в місцях, де виготовляли й розливали алкогольну продукцію, вилучили етикетки, фурнітуру, ароматизатори та інше обладнання для виробництва сурогату.
Усього під час обшуків вилучено контрафактних товарів на суму близько двох мільйонів гривень.

Триває досудове розслідування.

Встановлюють особи всіх громадян, причетних до незаконної діяльності, яку виявлено за оперативного супроводу працівників Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 29 Листопада 2022 14:43
Бабула ти МОЛОДЕЦЬ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus