USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині у власність держави повернули лісові землі вартістю 6,5 млн грн

22 Червня 2023 20:40
На виконання рішення Господарського суду Волинської області, якими задоволено позов Ковельської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації до Забродівської сільської ради Ковельського району, у власність держави витребувано земельну ділянку лісогосподарського призначення площею 2,4 га вартістю 6,5 млн грн.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Прокурори довели незаконність розпоряджень органів влади та наказів Головного управління Держгеокадастру у Волинській області, на підставі яких земельну ділянку лісового фонду, яка перебувала в користуванні державного лісогосподарського підприємства, було безпідставно віднесено до земель сільськогосподарського призначення та в подальшому всупереч вимогам закону передано в комунальну власність.

Рішення суду про повернення земельної ділянки у власність держави виконано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus