USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вилучили незаконного елітного алкоголю майже на мільйон

28 Травня 2017 12:04
Співробітники податкової міліції вилучили з незаконного обігу у Волинській області понад півтори тисячі літрів елітного алкоголю іноземного виробництва.

Про це повідомляє Цензор.Нет.

У ході розслідування кримінального провадження та операцій "Акциз-2017" і "Рубіж-2017" було встановлено, що на території області громадянином здійснюється незаконне зберігання і реалізація алкоголю без марок акцизного податку. Продаж товару вівся через мережу Інтернет шляхом розміщення оголошень на одному із сайтів.

У результаті проведених в торгових павільйонах, які використовує приватний підприємець, двох оглядів, було виявлено та вилучено понад півтори тисячі літрів елітних алкогольних напоїв відомих іноземних брендів. Загальна вартість вилученого становить майже мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
остап Показати IP 28 Травня 2017 12:21
Зате товар оригінальний, а не барматуха як в Нестерука)
єлова Показати IP 28 Травня 2017 15:26
Зате Петя платить і сбушнікам і Гунчику з Шпигою. А ці рішили самі торгувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus