USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вимагають справедливого розслідування смерті 16-річної дівчини

15 Серпня 2016 08:32
Громадськість Нововолинська не задоволена роботою поліції у справі загибелі Катерини Литкіної та вимагає більш активного розслідування.

Відтак, 14-го серпня в центрі міста Нововолинська на Майдані Незалежності зібралися небайдужі громадяни міста, батьки загиблої Катерини Литкіної та керівники слідства смерті неповнолітньої, - інформує БУГ.

Громада не задоволена роботою нововолинської поліції, місцеві мешканці активно висловлювали думку та захищали інтереси батьків загиблої. Люди вимагали справедливого розслідування, наголошували на тому, що головні підозрювані переховуються, один з них взагалі зник у невідомому напрямку ще тиждень тому. Виник ряд питань та претензій, вимагали термінової заборони виїзду неповнолітніх підозрюваних за межі України , а також контролю усіх кордонів. Жителі нововолинська налякані, переймаються за власних дітей, тому хочуть чесності та прозорості. Батьки Катерини також обурені пасивністю правоохоронних органів, зауважують, що поліція нехтувала своїми обов’язками, до активних пошуків залучилась не одразу.

“Пройде час і в нашому місті буде повторюватися така ситуація. Що ви тоді будете робити?” – звернувся до правоохоронців батько загиблої Сергій Литкін.

Отже, громада вимагає ретельного огляду цієї справи, рішучих дій та публічності. Зауважимо, що на організовану народом зустріч були запрошені представники міської ради, але, на жаль, зі сторони міського голови Віктора Сапожнікова ніхто не відреагував. Відтак люди запланували зустрічатися надалі з батьками Катерини Литкіної, підтримувати їхні інтереси та залучати центральне телебачення.
Нагадаємо, тіло 16-річної дівчини знайшли у Нововолинську 11-ого серпня близько 6-ї години вечора на териконі поблизу шахти №3. Дівчина зникла першого серпня близько 23 години. Тіло дівчини знайшов її батько.
Поховали Катерину Литкіну 13-го серпня на місцевому дитячому кладовищі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Людина Показати IP 15 Серпня 2016 08:49
Подивився і скажу батькові Каті. Зніми все золото, мужик, вийди на кримінального авторитета і впади йому в ноги. А мєнти були ск*тами і залишились. РЕХВОРМИ зато.
Щасливчик Луччано до Людина Показати IP 15 Серпня 2016 12:01
люди і так поможуть.... не треба золота і ногопадів -- ми ж не мусара
Триндець до Людина Показати IP 15 Серпня 2016 12:25
"вийди на кримінального автритета і впади йому " ТЬФУ! знайшли вершителя справедливості - бандюка в якого самого лапи в крові. ТЬФУ і ще раз ТЬФУ! дебільний народ.
Правда Показати IP 15 Серпня 2016 10:26
Мусора прикривають вбивцю
Хм Показати IP 15 Серпня 2016 11:15
Дівчинка красуня, за шо ж вона бідна так поплатилась? Співчуття родині.
55 Показати IP 15 Серпня 2016 19:22
Ой щось мало переживаючих. Нововллинськ відпочиває.Більшості фіолетово. Сором нововолинцям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus