USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Нововолинську знову мітингували через вбивство 16-річної дівчини

17 Серпня 2016 08:36
Обурені мешканці Нововолинська зібралися 16 серпня для висловлення своєї чіткої громадської позиції та незадоволення. Люди, вимагаючи чесного та прозорого розслідування вбивства Катерини Литкіної, критикували нововолинську поліцію та владу.

Нагадаємо, тіло 16-річної дівчини знайшли у Нововолинську 11-ого серпня близько 6-ї години вечора на териконі поблизу шахти №3. Дівчина зникла першого серпня близько 23 години. Тіло дівчини знайшов її батько.

Громадськість Нововолинська не задоволена роботою поліції у справі загибелі Катерини Литкіної та вимагає більш активного розслідування. Як повідомлялося, 14-го серпня в центрі міста Нововолинська на Майдані Незалежності зібралися небайдужі громадяни міста, батьки загиблої Катерини Литкіної та керівники слідства смерті неповнолітньої.

Тим часом, поліція запевняє, що об'єктивно розслідує вбивство.

А вчора, 16 серпня, знову до стін Нововолинської міської ради прийшли струбовані нововолинці, висунули низку притензій стосовно розслідування загибелі Катерини Литкіної. Люди усвідомлюють, що слідство було навмисно затримане з невідомих причин, також відомо що, правоохоронці активно не залучались до розшуку Катерини. З моменту її зникнення батьки самостійно намагались шукати та встановлювати причину зникнення дитини. На фоні трагічної смерті дівчини, громадяни також розгорнули актуальні проблеми нашого міста.

Міська рада зібрала біля себе близько 300 людей, які критикували бездіяльність та пасивність. Увагу приділили наркоманії, якою переповнені нововолинські двори. Громада запевняла, що серед білого дня наркомани не соромляться збиратися біля житлових будинків для здійснення ін’єкції. Також у місті регулярно обкрадають людей, проникають в квартири, розбивають автомобілі чи роблять напади на вулиці. Кожен висловлював свою проблему, а також усі чекали на реакцію представників нововолинської міської ради, про дцю зустріч працівникам було відомо.

Для надання коментарів прибули правоохоронці, а саме заступник начальника Нововолинського відділу поліції Андрій Литвин, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, начальник слідчого управління Наталія Пасічник, також до людей звертався Сергій Козак, тимчасово виконувач обов'язків начальника обласної поліції. Правоохоронці пояснили що, на сьогоднішній день триває активне слідство, дія здійснюється у межах компетенції та повноважень. Деталі справи не розголошуються.

Громада налаштована рішуче, планує продовжувати подібні акції поки не буде помітний результат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Адвокат Показати IP 17 Серпня 2016 09:06
Внаслідок реформи міліцейський відділ по боротьби з наркотиками в Нововолинську скоротили, крім того по атестації позвільняли ще тих старих мєнтів що щось могли зробити, тобто найти вбивцю,викрити продавців наркотиків, наслідок тепер явно видно.
Зате до Адвокат Показати IP 17 Серпня 2016 09:52
млять, зробили реХворму - понабирали зелених хлопчаків, дівок, вдягнули в красІву форму і посадили в круті тачки кататися і робити селфі, мабуть щоб посилати ці фотки в европу, шоб европа бачила наочно, як ми реХвормувались.
Вася до Адвокат Показати IP 17 Серпня 2016 09:55
реформи в дії.........такий і результат. Поліція перетворилась у статистику кількості що звернулись чи повідомили про злочин, (так визначається довра за словами грузинки) а статистика та показних результатів розкриття злочинів нульова. Похвалитись можна "розкритими" злочинами що люди самі спіймали злочинця на гарячому та пердали поліції ЦЕ тих надцать % що вихваляються в Авакова
Іван Показати IP 17 Серпня 2016 09:43
Чоткі пацанчики на пріусах примчать і все позрулять! Ще й мітингувальникам палюгами надають.
Рома Показати IP 17 Серпня 2016 09:45
Хатію потрібно разом з патрульними гнати з України!!!
прокурор Показати IP 17 Серпня 2016 09:57
Зечекайте це тільки квіточки. Круті 90-ті будуть здаватися райським часом.Хто буде розкривати- оті смаркачі ( копи) які крім маминої ц*цькі нічого не бачили? Понабирали бугалтерів, слюсарів наділи на голови гарні кашкети і думаете все! Це не серіали по телєку, життя. Треба було берегти людей які мали досвід роботи щоб передали його молоді, а не гнати всіх - бо вони працювали при Янику.
Минуле до прокурор Показати IP 17 Серпня 2016 10:09
Згоден, але вигнали і тих хто працював не тільки з Яником))) вигнали всіх без розбору, працював понад 10 років значить поганий, та щоб опером стати треба не менш 10 років праці на землі.
Минуле Показати IP 17 Серпня 2016 10:04
Нажаль Нема кому організовувати розкриття злочинів, нема і тих хто це міг зробити. Професійність працівників на нулю. все селфі лозунги і те що вони нова поліція))) а який толк якщо нічого не можуть та не знають))
Вас Показати IP 17 Серпня 2016 10:09
Виберіть Носа мером і буде порядок
актуальні проблеми н Показати IP 17 Серпня 2016 10:12
актуальні проблеми НАШОГО міста.
Свєта Показати IP 17 Серпня 2016 10:51
Жах! Вбили жорстоко дитину, янгола. Батько САМ шукав 10 діб. Мєнти не піднімали дуп і отримували зарплату. Налазить одна думка:самосуд!!!!!
правда Показати IP 17 Серпня 2016 11:26
поверніть тих керівників поліції які щось зробили для Нововлинська. А де цей вєлікій начальник Лесь чому не розкриває вбивство.
волинянам Показати IP 17 Серпня 2016 11:41
женыть ШПИГУ З ОБЛАСТі ПОКИ НЕ ПІЗНО, ...скоро ввечері страшно буде ходити!!!!!!!, разом з шпигою авакова, якому МВС просто його бізнес, як у шпиги янтар
з Жовтневого Показати IP 17 Серпня 2016 12:48
який д*біл в Нововолинську скоротив обнон це реальний геноцид
ага до з Жовтневого Показати IP 17 Серпня 2016 14:02
так, тепер не можуть кришувати бариг) дійсно геноцид для мусарського карману)
kek Показати IP 17 Серпня 2016 14:01
Не треба путати цю**рку з пальцем. Яким боком тут патрульні? В нововолинську їх ніколи не було. тому різниці ніякої) А за відділ по наркотикам. був він раніше, і що з того? можна було легко купити все що хочеш. всі про це знають. Тільки в наших "мусарів" в голові закладено що вони мають працювати на статистику, чи коли вже вищі по званню люди по голові стукають. ЗАПОБІГАТИ потрібно злочинам, а не постфактум. Доречі, якщо товариши "мусара" читають. В Нововолинську на 15му мікрорайоні під магазином Рідний край, а також біля веприка на шахтарській, є такі собі "компютерні клуби" 24/7 (так так, комп-клуби в 2016, аж самому смішно). Але НАСПРАВДІ! (шок шок) то гральні автомати. Ви там підніміть свої сраки і перевірте ці "джойказіно".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus