USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині вимагали хабар за статус «малолітній в’язень нацистських концтаборів»

17 Березня 2014 17:19
Волинянину пропонували заплатити 8 тисяч гривень, щоб отримати статус «Малолітній в’язень нацистських концтаборів». Чоловік на це не погодився, і тепер ось уже другий рік не може добитися правди.

Під час прийому громадян з особистих питань головою обласної державної адміністрації Григорієм Пустовітом сьогодні, 17-го березня звернувся зі своєю проблемою Михайло Ліщинський.
«Два роки клопочуся, щоб отримати статус малолітнього в’язня фашистських концтаборів. До мене були телефонні дзвінки, мовляв платіть 8 тисяч гривень, і ми Вам статус зробимо, але мені цього не треба, як я потім в очі внукам гляну!? Звертався в суд. Мені відмовили мотивуючи тим, що я маю пільги як дитина війни, а інші мені не потрібні. Я не бідна людина, тут діло не в грошах, а в принципі. Я сидів по тюрмах, є свідки, які зі мною сиділи, були ті, хто мені їсти приносив, це нотаріально підтверджено», - наголошує Михайло Ліщинський.

«Так, до нас приходив цей чоловік. Дійсно, 7 листопада 2013-го року Луцький міськрайонний суд йому відмовив», - повідомила директор департаменту соціального захисту населення ОДА Світлана Мишковець.
«Найбільша образа в цій ситуації – це відповідь із департаменту, коли дали мені сяку-таку відписку й, мовляв, «діду, забирайся звідси», - скаржиться Михайло Ліщинський.

Голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт наголосив, що в апараті не потрібні такі фахівці, від яких виходять люди з особистою образою, та дав завдання керівнику відомства повернутися до розгляду питання щодо надання статусу «Малолітній в’язень нацистських концтаборів» Михайлу Ліщинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
рапс Показати IP 17 Березня 2014 17:38
Але й молодець... вирішив проблему загальнообласного масштабу
Віра Показати IP 17 Березня 2014 17:41
"наголосив, що в апараті не потрібні такі фахівці, від яких виходять люди з особистою образою"... то й покажи приклад, звільнись сам та весь свій виводок забери з адміністрації.
Анонім Показати IP 17 Березня 2014 18:24
Людина раніше боялась казати.Така в нас влада була.Вигнати тих всіх колишніх ОДАшних нероб.
Haташа Показати IP 17 Березня 2014 18:44
Читайте уважно, заявнику з цього питання відмовив суд. Чиє рішення вирішальне-чиновника чи суду?
колян до Haташа Показати IP 17 Березня 2014 19:00
Ну якщо суд відмовив, то навіщо обдурювати ветерана та давати йому надію на вирішення цього питання. Чи Пустовіт вже перебрав на себе повноваження апеляційного суду?
Волинянин Показати IP 17 Березня 2014 18:57
ну ось такі питання Пустовіт вирішить краще ніж Клімчук, а Ви кажете що він не фахівець..
Волинянка до Волинянин Показати IP 17 Березня 2014 19:02
Чим вирішить, ти що надасть людям нездійснених обіцянок?
хабарник Показати IP 17 Березня 2014 22:00
Про 8 тисяч гривень по П;%д%:ь. Дід бреше. Казали 4 тисчі і то деревяних рублів. Нах о то трендіти про хабаря. Одною ногою вже в могилі. Може ще таврію йому дати...
КЕЦ Показати IP 1 Квітня 2014 15:40
Давайте вже люструвати. Вже накралися. Хай другі прийдуть...чесні...не жирні і не бородаті... А то ти начхальниця, а то чоловік директор школи... мафія...ото єст...матка боска, ченстоховска...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus