USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині визначили найсильніших кікбоксерів

6 Березня 2015 17:53
Ковельчани – переможці відкритого чемпіонату Волині з кікбоксингу. Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

У залі єдиноборств Ковеля відбувся відкритий чемпіонат Волині з кікбоксингу.

У турнірі взяли участь 5 команд з Житомира, Рівного, Луцька, Любешова та Ковеля. Загалом 64 спортсмени спробували свої сили на килимі.

Згідно з результатами змагань, перше командне місце вибороли господарі чемпіонату – ковельчани, друге - посіли спортсмени із Житомира, третіми стали кікбоксери Рівного.

Серед ковельчан перемогу здобули: Цевух Артем, Троцюк Влад, Колодюк Віталій, Толстух Михайло, Бірук Святослав та Бірук Станіслав.

Зараз формується збірна команда Волині для участі у чемпіонаті України серед школярів та студентів, що відбудеться 13 — 15 березня в Хмельницькому.

До змагань кікбоксерів готував Тимофєєв Віталій.

Оргкомітет змагань висловлює вдячність за допомогу у підготовці до чемпіонату Волині керівництву спортивної студії “Арена – Фітнес ”та директору Народного дому “Просвіта” Михайлу Пірожику.

Організатори змагань - управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, Федерація кікбоксингу Волині, Ковельська міська рада.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus