USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині визначили переможців з дворового футболу

12 Квітня 2016 23:40
Фінальні матчі та нагородження команд-переможців з дворового футболу відбулися 10 квітня на місцевому майданчику у Ківерцях.

Про це повідомляє Асоціація Дворового Футболу.

У цьогорічному чемпіонаті взяли участь 18 колективів із Ківерцівського, Луцького, Рожищенського та Маневицького районів області.

Спочатку усі колективи розділили на підгрупи, у яких грали відбіркові матчі, таким чином, відбувся відбір команд до Вищої та Першої ліг.

Згідно з результатами відбіркових матчів, у Вищу лігу чемпіонату ДФ Футзал потрапили ФК Духче (Рожищенський район), ФК Реал (Рожищенський район), ФК Сталь (Луцьк), Evolushon (Луцьк), ФК Сокіл (Рожищенський район), ДФК Джокер (Ківерці), ФК Спарта ( Ківерці) та Сахарадо (Луцький район).

Після проведення групових ігор у фіналі зійшлися принципові суперники, команди із одного району - ФК Духче та ФК Сокіл. Матч виявився досить цікавим та інтригуючим, долю поєдинку вирішували серія післяматчевих пенальті, де більш влучними були гравці Сокола.

У матчі за третє місце між собою змагалися ківерцівська команда Джокер та багаторічний учасник турнірів під егідою АДФ Реал. Ківерчани з перших хвилин почали впевнено контролювати поєдинок. Зрештою, це і дало можливість здобути перемогу для команди 4:0.

Перша ліга була не менш цікава, адже команди, котрі не потрапили до головної ліги, мали можливість проявити себе у цьому турнірі.

Учасниками фіналу стали команди ФК Жидичин та команда Гудзон, яка представляла компанію Модерн-Експо.

Матч був напружений, адже обидві команди хотіли здобути трофей. Перемогу з рахунком 2:1 святкували гравці ФК Гудзон.

У матчі за третє місце у Першій лізі зійшлися команди Шігірюм (Прилуцьке) та команда Металург (Луцьк). Матч переповнював емоціями, обидві команди мали моменти для того, щоб перемогти, але хлопці з Прилуцького проявили себе краще. Отож, бронза їде до Прилуцького.

Підсумком ліги став розіграш кубку. Матчі кубку були цікаві, адже долю фіналу вирішувала одна гра – один гол, також було декілька серій післяматчевих пенальті.

У фіналі зустрілися команди ФК Духче та ФК Джокер, котрі зустрічалися у лізі. Вони хотіли ще раз довести, хто є кращий. У чемпіонаті з рахунком 2:1 перемогли духчани, а от у Кубку впевнену перемогу з рахунком 5:1 святкувала ківерцівська команда.
«Особливо приємно, що рівень команд високий. Цьогоріч у лізі зголосилися брати участь команди зі всієї області. Молодь долучається до здорового способу життя. Ми, як організатори, намагаємось заохочувати людей, даємо можливість усім командам проявити себе у різних лігах, залежно від класу», – зазначив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк.

Нагадаємо, торік фінальні матчі та нагородження команд-переможців з дворового футболу відбулися 18 жовтня на майданчику ЗОШ №1 у Ківерцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 13 Квітня 2016 07:04
Побільшеб таких змагань :-)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus