USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині визначили переможців чемпіонату з дворового футболу

20 Жовтня 2015 21:00
Фінальні матчі та нагородження команд-переможців з дворового футболу відбулися 18 жовтня на майданчику ЗОШ №1 у Ківерцях. Про це повідомляє Асоціація Дворового Футболу.

Нагадаємо, раніще Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що на Волині відкриватимуть нові імена у вуличному футболі.

Після групового етапу чемпіонату у фінальну частину потрапили 4-и команди, це – ФК Духче, ФК Хорлупи, ФК Мильськ та ФК Спарта, тобто Рожищенський та Ківерцівський район представляли по 2 команди.

У першому півфінальному матчі зустрічалися Духче та Мильськ, це було своєрідне дербі, оскільки команди з одного району, на районному чемпіонаті представляють честь однієї команди, що й було видно на полі. Було багато боротьби, духчани старалися грати першим номером, а хлопці з Мильська зробили ставку на контратаках, які з рештою дуже добре їм вдавалися. В основний час команди не змогли виявити переможця, а у серії пенальті влучніші все ж були хлопці з ФК Духче, отож 0-0 (за пенальті 4-2).

Другими на майданчику зустрічалися місцева Спарта та команда ФК Хорлупи, матч між якими видався не менш цікавим та насиченим. Перша половина гри відбувалася на рівних, лише під завісу першого тайму капітан ФК Хорлупи Шморгун Ярослав зумів вивести свою команду вперед, у другому таймі команді Хорлупи вдалося подвоїти свою перевагу – 2-0 і новачок чемпіонату у фіналі.

В матчі за 3-е місце зійшлися Мильськ та Спарта. Гра тривала на рівних, але в одній з контратак ківерчани зуміли забити, а в кінці – подвоїти рахунок, таким чином 2-0 і бронза залишилась у Ківерцях.

За фінальним матчем можна знімати хороший кінофільм про футбол, вилучення, пенальті – ось що мали змогу побачити глядачі цього матчу. Обидві команди намагалися грати на контратаках, таким чином вивчаючи один одного. Долю поєдинку вирішувала серія пенальті, де влучнішими були Хорлупи.

Зауважимо, що ще жодна команда не зуміла відстояти титул чемпіона двічі, так сталося й цього разу.

По завершенню матчів відбулася церемонія нагородження, де голова Асоціації дворового футболу Ківерець – Микола Озюк разом з генеральним партнером АДФК – Володимиром Дейною та з заступником голови Ківерцівської РДА – Сергієм Третяком нагородили переможців та учасників.

Індивідуальні нагороди отримали:

Кращий голкіпер - Бльох Андрій (ФК Духче)

Найкращий гравець - Гулюк Тарас (ФК Духче)

Кращий бомбардир - Шморгун Ярослав (ФК Хорлупи)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus