USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На Волині з наступного тижня повідомлятимуть про планові відключення електроенергії

28 Жовтня 2022 17:43
На Волині створять графіки планових вимкнень з часом, назвами населених пунктів й вулиць. Попередньо, вони будуть доступні уже на початку наступного тижня.

Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Сьогодні взяв участь в селекторній нараді під головуванням заступника керівника Офісу Президента України Кирила Тимошенка. На порядку денному – енергетична ситуація в країні.

Як зазначив Кирило Тимошенко, нестача потужностей енергосистеми це проблема усіх регіонів, а не лише декількох областей. Тому необхідно обмежити електроспоживання кожному українцю, щоб разом подолати ці труднощі.

Читати ще: Чому на Волині не повідомляють графіки відключення електроенергії. Роз'яснення

Загалом проаналізувавши стан енергомережі країни та кожного регіону за минулий тиждень, вирішили перейти на нові графіки відключень електроенергії для споживачів. Планують доводити величину обмежень електроспоживання до кожної області.

Таким чином, будуть створені графіки планових вимкнень з часом, назвами населених пунктів й вулиць та доведені їх до жителів області. Попередньо, на Волині такі графіки будуть уже на початку наступного тижня. Слідкуйте за новинами, про них будемо інформувати додатково», – йдеться у повідомленні.

Слід зазначити, що у разі аварійної ситуації на об’єктах енергетичної інфраструктури аварійні відключення будуть застосовуватися, як і раніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
1+1 Показати IP 28 Жовтня 2022 19:58
Нелюди

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus