USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині за час воєнного стану кількість злочинів зменшилась вдвічі, – Нацполіція

23 Березня 2022 20:15
З 24 лютого на території області правоохоронці зареєстрували 305 кримінальних проваджень. Кількість правопорушень зменшилась вдвічі, ніж за аналогічний період у мирний час.

Про це повідомив керівник Нацполіції Волині Юрій Крошко, передає Суспільне.

Серед злочинів, які найчастіше фіксують на Волині, – крадіжки, шахрайства та збут наркотиків.

Цього місяця трьох волинян затримали за розкладання закладок із наркотиками. Зі слів Юрія Крошка, на початку війни такі правопорушення зникли з реєстру, проте зараз їх знову почали фіксувати.

Щодо крадіжок, то їх, зі слів Юрія Крошка, фіксують мало. «Люди, які скоїли цей злочин, за законами воєнного часу будуть відповідати за нього реальним строком, від п’яти до восьми років позбавлення волі», – зазначив керівник Нацполіції Волині.

Також в області почастішали факти телефонних та інтернет-шахрайств. Люди наперед переказують гроші водіям за послуги з перевезення. Отримавши гроші, перевізники зникають.

Загалом, зі слів Юрія Крошка, станом на 23 березня кількість звернень на лінію 102 зменшилась, у порівнянні з початком воєнного стану. Поліцейські продовжують перевіряти повідомлення волинян про підозрілих людей або ж діяльність диверсійно-розвідувальних груп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ганна Показати IP 23 Березня 2022 21:50
П'ють менше.Сухий закон.Дякуючи меру.
ABC до Ганна Показати IP 24 Березня 2022 02:01
До чого тут це? Менше злочинів не стало. Стали менше фіксувати дрібних злочинів, бо поліції зараз не до того. Тому і виникла видимість, що рівень злочинності впав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus