USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині за добу – дві ДТП, одна з них смертельна

11 Жовтня 2022 16:28
9 жовтня близько 23:00 на автодорозі між селами Седлище та Буцин на Ковельщині водій Peugeot 307 не врахував дорожньої обстановки та з’їхав у правий кювет, де зіткнувся з придорожнім деревом.

Унаслідок автопригоди водій легковика від отриманих травм помер на місці. Про це інформують у поліції області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці транспортний засіб вилучили. Тіло загиблого відправили на судово-медичну експертизу. За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

А вчора близько 19:00 водій авто Nissan, рухаючись дорогою Луцьк-Рівне, наїхав на пішохода, який переходив дорогу нерегульованим пішохідним переходом.

Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження різного ступеня та був госпіталізований для надання медичної допомоги. На місці події працювали правоохоронці.

Відомості за цим фактом буде внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus