USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині за допомогою фотопастки зловили браконьєра

27 Листопада 2023 09:49
На Камінь-Каширщині фотопастка зафіксувала браконьєра. Особу порушника встановили, чоловіка притягнуть до відповідальності.

Сталося це вчора у мисливських угіддях філії «Камінь-Каширське лісове господарство» ДП «Ліси України». Про це інформує Поліський лісовий офіс.

Факту браконьєрства встигли запобігти – працівники лісової охорони зреагували на повідомлення системи відеоспостереження та оперативно прибули на місце.

Повідомили також поліцію.

Всі матеріали про правопорушення зібрано та передано в правоохоронні органи.

Читати ще: На Волині фото пастки зафіксували майже сотню лісо порушень за рік: як карають

«У лісах Волині та Рівненщини встановлено більш як пів тисячі фотопасток. Система налагоджена так, що камера автоматично фіксує рух та передає інформацію на телефони працівників лісової охорони. Це дозволяє вчасно реагувати та згодом стає допомогою у розслідуванні правопорушень», – наголошують лісівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Vitold Показати IP 27 Листопада 2023 15:23
А люди кажуть, що Найбільшими крадіями лісу( у промислових масштабах) є ... самі лісогосподарські підприємства і зокрема їх керівники!!! Ліс- діло темне...!!Вірити людям, чи ні?
ПДР Показати IP 28 Листопада 2023 18:01
Якщо факту браконьєрства не було, то де ж тоді правопорушення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus