USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині за підробку документів судять двох лісівників

12 Жовтня 2016 09:51
Прокуратура Волині скерувала до суду обвинувальні акти щодо двох лісничих Куклинського лісництва державного підприємства «Маневицьке лісове господарство».

26-річного мешканця села Галузія та 20-річного мешканця села Лісове Маневицького району звинувачують у видачі неправдивих офіційних документів та внесенні до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, - повідомляє прес-служба прокуратури області.

У травні 2015 року ДП "Маневицьке ЛГ" видало лісорубний квиток, на підставі якого Куклинському лісництву дозволили рубку лісу на площі 5,7 гектара. У червні лісове господарство уклало договір підряду із підприємцем, який зобов’язався виконати рубку.

У грудні 2015 року один лісничий, приховуючи, що ліс на площі 3,9 гектара так і не був зрубаний, вніс неправдиві відомості до акту огляду місць заготівлі деревини, вказавши, що роботи виконані повністю.

Такі ж неправдиві дані інший лісничий вніс в акт виконаних робіт. І лісове господарство заплатило підприємцю за нібито зрубаний ліс, який росте і досі.

У ході досудового розслідування збитки, завдані державі, відшкодовані у повному обсязі. Обидва працівники державного підприємства розкаялися у вчиненому та активно сприяли розкриттю злочину. Відтак із ними укладено угоди про визнання винуватості.

Тепер – слово за судом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оса Показати IP 12 Жовтня 2016 11:47
Ну і чим ці діти винні тим що виконували волю Царя ніби вони самі без чиїхось вказімок можуть п*кнути в лісництві ніби це нейшло з дозволу начальника а бо з його погодженням хіба по інших лісгоспах так не роблять спочатку "кажуть "хто буде надавати послуги а потім кому "вже "треба заплатити і спробуйте гавкнути зразу Суд " самий гуманний суд в мире" от і посадили ще двох на іглотарапію. а потім будуть казати ви нам должні бо ми вас не здали ну і канешно несіть бабло дякуйте нам дякуйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus