USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині забудовник ошукав держструктуру на 106 тисяч

28 Лютого 2014 17:47
Прокуратура Західного регіону України захистила в суді інтереси держави в особі Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо побудованого житла у Нововолинську, повідомили у прес-службі прокуратури Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Господарський суд Волинської області задовольнив позов Волинського прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України щодо стягнення коштів за недоотриману житлову площу на користь Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Ще 2007 року між Міністерством України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, наразі ДСНС України, та комерційною установою укладено договір пайової участі у будівництві житла загальною площею близько 2 тисяч метрів квадратних у Нововолинську.

На будівництво 36 квартир рятувальному відомству виділили майже 7 мільйонів гривень. Але через неналежне виконання зобов’язань комерційна структура здала

житла менше, ніж передбачалось умовами договору.

Як повідомив начальник відділу представництва інтересів громадян та держави у судах прокуратури регіону Василь Майорчак, у зв’язку з порушенням інтересів держави, прокуратура у суді добилася рішення про стягнення з ТзОВ 106 тисяч гривень, які є вартістю недоотриманої житлової площі.

Рішенням суду позов задовольнили, порушені інтереси держави поновили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus