USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

На Волині закрили справу проти п'яного водія-айдарівця

18 Травня 2015 17:15
Справу проти водія-айдарівця, який керував автівкою у нетверезому стані, закрили.

До Ковельського міськрайонного суду з міліції надійшли матеріали про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який у Ковелі на вулиці Незалежності керував мікроавтобусом Volkswagen T5 (реєстраційний номер – 083164), перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння. Про це інформує Кowel.com.ua.

Працівники Державтоінспекції задокументували цей факт о 6-й годині ранку 6 січня цього року.

Прізвище правопорушника не розголошується. Проте, відомо, що він 1976 року народження, є радіотелефоністом батальйону «Айдар».

В судове засідання айдарівець жодного разу не з’явився, хоча належно повідомлявся про розгляд справи направленням на його адресу 6-ти судових повісток. Але жодної з них він офіційно не отримав, причини неявки суду не повідомив, заяви про відкладення справи не подав.

Вивчивши усі матеріали, суддя Ковельського міськрайонного суду Микола Миронюк постановив: провадження у справі закрити в зв’язку із закінченням строку накладення адміністративного стягнення, передбаченого статтею 38 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дурна війна Показати IP 18 Травня 2015 18:22
"Поблизу східного кордону з Україною на території Російської Федерації зосереджено військовий контингент, який налічує близько 50 тисяч осіб" - ЗМІ повідомляють. Українці і вся укранська промисловість і виробництво мають працювати на оборону держави цілодобово 365 днів на рік. Вже весь світ нам "допомагає " рік ...? Крім нас, ніхто не захистить нашу Україну. Я не розумію людей, які розуміються в військовій справі і мають високі військові звання і нашого шановного головнокомандуючого ЗБРОЙНИХ СИЛ України чому щохвилинно ми не робимо все для оборони держави. В нас війна в країні, а не АТО і сусід "добрий" не спить не дрімає. Влада робить так все для оборони держави, як мокре горить.... ВСЕ І ВСІ ДЛЯ ОБОРОНИ ДЕРЖАВИ ПОВИННІ ПРАЦЮВАТИ !
Анонім до Дурна війна Показати IP 18 Травня 2015 20:53
Що курив?
Лучанин Показати IP 19 Травня 2015 08:07
Ось таке у нас правосуддя. Він і далі буде їздити п'яним за кермом, закон не для них. Показуху роблять тільки на ментах і прокурорах, ну а штрафи накладають на звичайних водіїв . Така правда життя....
макс Показати IP 19 Травня 2015 08:28
То, виходить, айдарівцю - один закон, а всім сільським дядькам - інший? Чи він золотим приладом роблений, той айдарівець, чи суддя трішки в штани наробив, злякавшись?
Правдоруб Показати IP 19 Травня 2015 08:44
Ось і почався розвал країни із беззаконня та вседозволеності тих хто бє себе в груди та кричить, що він патріот і будує нову країну. Ганьба. Прізвище в студію алкоголіка за кермом
Анонім до Правдоруб Показати IP 19 Травня 2015 11:30
Порошенко, Яценюк, Ляшко, ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus