USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині запрацює ще один дитячий садок

15 Квітня 2016 22:24
У селі Залісці дитсадок довгі роки не бачив ремонту. Коли його закрили – ніхто вже і не пам'ятає, причина – зниження народжуваності в Залісцях та навколишніх селах.

Про це повідомляє Район. Рожище.

Однак, сьогодні одне з найболючіших питань: де виховувати дошкільнят? Як відкрити дитячий садок, щоб батьки могли залишити діток і зі спокійною душею йти на роботу?

Над вирішення цієї проблеми замислилися органи місцевого самоврядування, районна та обласна ради.

«Ми хочемо відкрити садочок з 2008 року, але все до цього часу не виходило. Приміщення через тривале невикористання стало занедбаним. Ми ходили, зверталися до районної влади, і нарешті нам таки вирішили допомогти. Будівля невелика, розрахована лише на одну групу, але використовувати 50 квадратних метрів під один зал – недоцільно. Тому вирішили його розширити, бо діток в селі є багато», — розповіла сільський голова Галина Микитюк.

Як триває ремонт в ДНЗ, перевірили голова Рожищенської РДА Інна Гайворонська та перший заступник голови Ігор Шкільний, бо саме поїхали в Залісці з робочим візитом.

На реконструкцію садочка з державного бюджету виділили понад 3 мільйони гривень, на правах співфінансування долучилася районна та обласна ради.

Роботи з відновлення дошкільного закладу планують завершити вже до 1 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus