USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині засудили жінку, яка вкрала телефон, бо не вистачало коштів на лікування дитини

2 Червня 2019 22:18
Іваничівський суд засудив жінку, яка має п’ятеро дітей. Вона отримала штраф у 850 гривень за крадіжку телефона в односельчанки, бо потребувала грошей на лікування хворої дитини.

Про це повідомляє Буг.

Уродженка селища Торчин 20-го січня близько 15:00, перебуваючи у житловому будинку, який належить її односельчанці викрала мобільний телефон TP-Link Neffos C9a, вартістю 2209,15 грн, – йдеться у вироку Іваничівського районного суду від 29-го травня.

Відомості про вчинений злочин за статею 185 ККУ були внесені до ЄРДР.

Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) – карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

У суді жінка поянила, що в подальшому здала телефон у ломбард, оскільки їй потрібні були кошти для лікування її хворої дитини.

Враховуючи щире каяття у вчиненому та активне сприяння розкриттю злочину, наявність на утриманні п`ятеро малолітніх дітей, суд призначив покарання у виді штрафу, яке буде достатнім для виправлення обвинуваченої.

Жінка отримала штраф у розмірі у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus