USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині затримали чоловіка, який пограбував та намагався зґвалтувати дівчину

8 Липня 2023 10:28
На Волині поліцейські затримали зловмисника, який намагався зґвалтувати дівчину та пограбував її.

Про це інформують у пресслужбі поліції Волині.

Інцидент трапився вчора, 7 липня, на автодорозі поблизу с. Чаруків Луцького району.

Їхавши в автомобілі Volkswagen Golf з 22-річною дівчиною, 32-річний водій зненацька з’їхав з головної дороги, маючи намір нанести шкоду своїй пасажирці. Дівчина на ходу автомобіля намагалась покинути транспортний засіб, згодом вибігла та почала втікати, лишивши свої речі в авто. Наздоганяючи потерпілу, зловмисник намагався зняти з неї одяг, однак тій вдалось добігти до головної дороги, щоб попросити допомоги.

Нападник тим часом викинув її речі з автівки, але вирішив лишити дороговартісний мобільний телефон, та зник у невідомому напрямку. Після дзвінка дівчини на лінію 102 на місце одразу відправились наряд групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Луцького РУП. Завдяки оперативним професійним і своєчасним заходам поліцейські виявили зловмисника в одному з сіл Володимирського району менш, ніж за годину.

Його затримали в порядку ст. 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Належний транспортний засіб вилучено. Сьогодні йому оголосять підозру та обиратимуть запобіжний захід – тримання під вартою. Йдеться про вчинення насильницьких дій сексуального характеру (ч.1 ст. 153 ККУ) та грабіж, скоєний в умовах воєнного стану (ч.4 ст. 186 ККУ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Клава Показати IP 8 Липня 2023 12:28
Ебарь - терорист !!!
еней до Клава Показати IP 8 Липня 2023 19:05
Йобаря на фронт або за грати
Радувець Ларіса Показати IP 8 Липня 2023 13:04
А як вона опинилася в його автомобілі? Мудак він ще той :)
Ніхто до Радувець Ларіса Показати IP 8 Липня 2023 17:35
Опинилась так,як опиняються багато істот жіночої статі які шукають пригод на свою сідницю...ще треба розібратися хто більше винен в цій ситуації)
Радувець Ларіса до Ніхто Показати IP 8 Липня 2023 23:16
Якби напевно не вкрав речі то й на тому б все скінчилося б. А тепер статистику покращить поліцаям
для тупих до Ніхто Показати IP 10 Липня 2023 05:42
М Між селами рідко є автобусне сполучення, тому добираються автостопом. Імякщо твоя мати шукала пригод, й ти таким чином получився, то не слід по собі судити, чмо
Анонім Показати IP 13 Липня 2023 16:20
він живе в селі Радовичі. Зараз він не в СІЗО, а на домашньому арешті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus