USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин зі спільником зґвалтували 15-літню дівчину

9 Травня 2018 17:17
У Коломиї двоє дорослих чоловіків зґвалтували 15-літню дівчину.

Надзвичайний випадок стався 7 травня у помешканні одного із кривдників, повідомляє канал НТК.

Зловмисників поліція вже затримала. У скоєному вони не зізналися.

Поліція каже, що дівчина отримала сильну психологічну травму, оскільки все, що відбувалося чоловіки фільмували на відео.

Начальник коломийського відділу поліції Остап Білейчук повідомив, що один з зловмисників - житель Волинської області, 1982 року народження, а другий - житель Коломиї, 1975 року народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Мда Показати IP 9 Травня 2018 17:48
Якась казкова тупість дівчинки,пішла з мужиками і не знала чим це кінчиться.Дівчатка,пам'ятайте,якщо ви йдете до хлопчика,чоловіка...це може скінчитись (не завжди)сексом,чи гвалтуванням,чи то з вашої згоди чи ні,така природа.Тому якщо ви вихована,порядна дівчина то не ходіть до мужиків в гості.
Леся до Мда Показати IP 9 Травня 2018 23:04
В 15 років не всі знають чим це може закінчитися!!!! Батьки, частіше спілкуйтеся зв своїми дітьми!
Анонім до Леся Показати IP 10 Травня 2018 00:23
Вибачте,але ми в 15 років без інтернету і телефонів знали що стається між жінкою і чоловіком,про що ви пишете?Зараз в 12 живуть статевим життям.Тим більше зараз дівчата вдіваються і виглядають зовсім не на свій вік.Впевнений вона знала чим все може закінчитись.
Міра до Анонім Показати IP 11 Травня 2018 14:11
Мене в 16 двоє бугаїв тягло на квартиру шоколаду попити, і я думала що дійсно поп'ємо чай з шоколадом! На щастя Бог біду відвів! Шкода дівчинку!
Димка Показати IP 9 Травня 2018 21:16
Що ти несеш!!! Ти тварина така сама. А тих двох тварин каструвати!!!!
Валентин Показати IP 10 Травня 2018 01:35
Прикро не те що у нас до цього часу немає нормального сексуального виховання. І не те що при словах "піхва" чи "член" навіть дорослі люди ніяковіють і відводять погляд. А те що знаходяться, як же ж їх коректно назвати, істоти, які виправдовують насильство і насильників. А чого вона туди пішла, а чого так вдягнулась, а чого повірила... Бо того що довірлива, бо того що дурна, бо того що в душі ще дитина. Можна і 30-ть вірити в баргяні вітрила і принців чи ще яку дурню. Але це ніяк не може бути виправданням для насильства! Навіть якщо ви пришли додому, хильнули по чарці, розділись і приступили до діла, а жінці щось струльнуло в голову. Блиснуло сонечко у вікні, згадала про свій цилюліт чи забула виключити праску. Будь добрий виймай пр*чандал і розслабся. Тобі ніхто нічого не винен. Так само як і ти. Слово "ні" в таких випадках означає ні. Секс класна штука, коли він безпечний і добровільний. Але поки ми будемо жити у середньовіччі, тупими стереотипами і пережитками, описані випадки будуть траплятись. Нажаль.
12 Показати IP 10 Травня 2018 08:54
ойой... та їх на нари!!!!! а там їм вправлять мозги!!!! :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus